BuitenGewoonErna

Yoga & MindWalk

Algemene informatie Yoga


Wat neem je mee en wat heb je aan bij yoga?


Voor yoga is het prettig om soepel zittende kleding aan te hebben waarin je lekker kunt bewegen. Aan het begin en eind van de les doen we een korte ademhaling- en/of meditatieoefening waarbij het prettig is om een vestje en warme sokken aan te hebben. Tijdens de yogales zijn we op blote voeten. Je kunt je thuis alvast omkleden of in het toiletgedeelte van het dorpshuis. Je kunt na afloop eventueel douchen in het dorpshuis als je dat prettig vindt.


Verder is het handig om een gevuld waterflesje en (kleine) handdoek mee te nemen. Heb je al een yogamatje? Neem deze gerust mee. Heb je deze nog niet, dan is er uiteraard een matje aanwezig om die les te gebruiken. Na afloop graag het matje schoonmaken met het daarvoor aanwezige schoonmaakmateriaal.


Kosten


Een proefles is gratis! Meld je wel tijdig aan zodat je zeker weet dat er een plekje voor je is. Na een proefles besluit je of je door wilt gaan en kun je de lessen op twee manieren volgen: als vaste deelnemer (per periode) of als incidentele bezoeker (strippenkaart)


Momenteel bedragen de kosten ca. €7,50 per les als je per periode betaalt.
Een periode bestaat meestal uit ca. 3 maanden waarbij er geen les wordt gegeven in de schoolvakanties.


Kom je niet regelmatig maar wil je wel graag af en toe meedoen aan een les, dan kun je kiezen voor een strippenkaart. Je meldt je dan uiterlijk 24 uur van te voren aan en betaalt per les. Afmelden kan tot uiterlijk 12.00 uur op de lesdag.


  • Een grotestrippenkaart voor 10 lessen kost €100,-


Strippenkaarten zijn 6 maanden geldig. Meer informatie over de betaling van een periode of aanschaf van een strippenkaart ontvang je via de mail zodra je je aanmeldt.


Leslocatie & tijden


De lessen worden elke dinsdag (behalve in schoolvakanties) gegeven in Dorpshuis de Ruyten, Ruitenweg 39, Froombosch.


Er zijn twee lestijden;


19.15 - ca. 20.25 uur


20.30 - ca. 21.40 uur


Vanaf een kwartier voor de les ben je van harte welkom. Je kan dan alvast even rustig zitten of liggen en naar muziek luisteren of een ademhalingsoefening doen.


Bij genoeg animo zal het lesaanbod verder uitgebreid gaan worden.

Neem gerust contact met mij op voor meer info, kennismaking of een proefles. 

Locatie Yoga:

Dorpshuis de Ruyten Froombosch


Locatie MindWalk, wandel- en natuurcoaching:

Baggerputten of Fraeylemabos in Slochteren

(of locatie in overleg)


Locatie bezinningstochten:

regio Midden-Groningen