BuitenGewoonErna

Yoga & MindWalk

Wandel- & Natuurcoaching

EE643943-C4AA-438B-94D5-BFF6A50B3857

Veel mensen ervaren al dat wandelen in de natuur goed is voor lijf en hoofd. Je wordt er niet alleen fysiek fitter van maar ook mentaal rustiger en meer in balans. Wandelen geeft ruimte om te verstillen, genieten, ervaren en te helen. Door het contact met de natuur ontstaat bijna vanzelf vertraging, we wandelen op een voor jou passend tempo waarbij je meer leert luisteren naar je lijf.


Bij wandel- & natuurcoaching is de natuur onze gids; je mag je laten verrassen door dat wat op je pad komt. Onderweg is er van alles te zien en te ontdekken. Al wandelend ontstaat het verhaal, jouw verhaal, en is er tijd en ruimte om dat op een andere manier te verkennen en te beluisteren. Op een ongedwongen manier verkennen we samen persoonlijke thema's of vragen die op dit moment spelen in je leven.


Bij de start van een wandel- & natuurcoachtraject is er altijd sprake van een vrijblijvende kennismaking. Samen bepalen we wat de hulpvraag is, of coaching hierbij de geschikte vorm is en of er een gezamenlijke klik is. Bij een "ja" van beide kanten, start er een coachtraject van veelal 3-5 sessies waarbij er wekelijks (soms 2-wekelijks) gewandeld en gecoacht zal worden.


Wil je graag een keer samen op pad? Of wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken om te kijken wat passend voor je kan zijn? Zoek gerust contact.


Tarief per sessie van ca. 1,5 uur: ÔéČ 85,-


Voor werkgevers is er sprake van een bedrijfstarief, neem hiervoor graag contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken. Deze vorm van coaching is o.a. zeer geschikt voor mensen uit het onderwijs (leerkrachten, schoolleiders, etc) die dreigen uit te vallen of in een reïntegratietrajecten zitten.

Neem gerust contact met mij op voor meer info, kennismaking of een proefles. 

Locatie Yoga:

Dorpshuis de Ruyten Froombosch


Locatie MindWalk, wandel- en natuurcoaching:

Baggerputten of Fraeylemabos in Slochteren

(of locatie in overleg)


Locatie bezinningstochten:

regio Midden-Groningen