BuitenGewoonErna

Yoga & MindWalk

Huisregels en algemene voorwaarden


Voor de yogalessen


1. Kom fris naar de les, draag schone en makkelijk zittende kleding. Doe je schoenen uit voordat je de yogaruimte betreedt. Er zijn yogamaterialen aanwezig voor gebruik tijdens de les. Je mag uiteraard ook je eigen yogamatje e.d. meenemen. Voor een optimale rust word je verzocht om voor, tijdens en na de lessen zachtjes te praten.


2. In de yogaruimte mag je een handdoekje, waterflesje en yogamateriaal meenemen. Al het overige; tassen, telefoons, etc, graag zoveel mogelijk thuis laten of achter in de yogaruimte leggen.Dit voor de rust en het overzicht in de yogaruimte.


3. Je neemt deel aan de yogales op eigen risico. De docent aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of blessures, verlies, diefstal of schade, verband houdende met het volgen van lessen.


4. Consulteer een arts voordat je met lessen begint als je er niet zeker van bent dat je helemaal gezond bent, of als je zwanger bent. Als je een blessure hebt, of een ander lichamelijk ongemak, meld dit dan altijd aan de docent vóór aanvang van de les. Luister goed naar de instructies van de docent en volg deze op. Luister ook goed naar de signalen van je lichaam en handel hier zorgvuldig naar. Voer de oefeningen zorgvuldig uit en houd rekening met je lichamelijke beperkingen. Voer geen oefeningen uit die pijnlijk voor je zijn. Stel vragen wanneer je een oefening niet begrijpt.


5. Afmelden voor een swodt erg op prijs gesteld. Bij een strippenkaart kan je je afmelden tot uiterlijk 12.00 uur op je lesdag. Graag een whatsapp-bericht en/of mail.Bij tijdige afmelding gaat er geen strip van je strippenkaart verloren.


6. Geniet en zorg goed voor jezelf!


Aanvullende voorwaarden voorMindWalk,bezinningstochten en Wandel- & Natuurcoaching


1. Bij MindWalk en natuurcoaching is de natuur de therapeut en de trainer de gids die jou begeleidt. Een MindWalktrainer/natuurcoach is geen psycholoog. Bij ernstige psychische klachten wordt altijd (door)verwezen naar een arts.


2. Facturering van een individuele MindWalk of Natuurcoach-sessie vindt achteraf plaats. Hierover worden van te voren afspraken gemaakt.


3. Betaling van een cursus MindWalk en bezinningstochten vindt vooraf plaats. Dit kan via een betalingsverzoek of een overschrijving. Bij niet tijdige betaling kan er uitsluiting van deelname plaatsvinden.


4. Afmelden voor een MindWalk groepsles kan tot uiterlijk 12.00 uur op de wandeldag. Graag een whatsapp-bericht en/of mail. Er wordt geen geld geretourneerd en er kan geen aanspraak worden gemaakt op een persoonlijke herhaal- of inhaalsessie.


5. Afmelden voor een individuele MindWalk of Natuurcoach-sessie kan tot maximaal 24 uur van tevoren. Dit kan via whatsapp en/of mail. Bij te late afmelding worden de volledige kosten in rekening gebracht.


6. Afmelden voor een bezinningstocht kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren. Dit kan via telefoon, whatsapp of mail. Bij afmelding na de aangegeven termijn wordt er geen betaling geretourneerd.

Neem gerust contact met mij op voor meer info, kennismaking of een proefles. 

Locatie Yoga:

Dorpshuis de Ruyten Froombosch


Locatie MindWalk, wandel- en natuurcoaching:

Baggerputten of Fraeylemabos in Slochteren

(of locatie in overleg)


Locatie bezinningstochten:

regio Midden-Groningen